Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás

Csapatunk arra törekszik, hogy a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban és legnagyobb biztonságban juttassa el hozzád a megrendelt termékeket!

Kizárólag magyarországi címekre tudunk kiszállítást vállalni.

GLS FUTÁRSZOLGÁLAT

A megrendelt csomag kiszállítása az általad megadott címre vagy csomagpontra.

A küldemények kiszállítása a rendelés beérkezését követő 2-5 munkanapon belül történik (amennyiben a megrendelt termék(ek)-ből van elérhető készlet). A beérkező rendeléseket automatikusan regisztráljuk és a csomag összeállítása után átadjuk a futárszolgálatnak. Újabb értesítést a csomag összeállításakor, majd a kézbesítés napjának reggelén küldünk. A kiszállítást az GLS reggel 8 és 17 óra között végzi.

A szállítási költség: 

15.000 Ft alatti vásárlás esetén 1.550 Ft szállítási díjat számolunk fel.

15 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES!

 

A megrendelt termékeket a következő munkanapon postázzuk, túlterheltség esetén ez akár egy nappal meghosszabbodhat. A nem készleten lévő lámpák esetében a feltüntetett szállítási idő a járványügyi helyzetben rajtunk kívül álló okok miatt elhúzódhat, az ezekből adódó késésért felelősséget a Fúzió-Vill Kft. nem vállal.

Amennyiben a megrendelt a termék előre láthatólag nem érkezik meg a becsült szállítási határidőn belül, annak lejárta előtt felvesszük a kapcsolatot a vásárlóval. Ebben az esetben a vásárlónak lehetősége van a vásárlástól való elállásra, a rendelés törlésére. A rendelés törlése esetén a rendelés összegét 3 munkanapon belül visszautaljuk ugyanarra a bankszámlára, ahonnan a termék ellenértéke kiegyenlítésre került.

A webáruházunkban vásárolt termékeket a GLS Hungary Kft csomagküldő szolgálatával szállítjuk otthonába. A csomagfelvételt követően a megrendelésben megadott e-mail címre, telefonszámra üzenet érkezik a kiszállítás várható idejéről, csomagszámról, nyomkövetési lehetőségről. 

Az általunk közölt árak minden esetben bruttó árak, azaz tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót és az egyéb felmerülő illetékeket.

GLS CSOMAGPONT

A szolgáltatás megrendelésével a Feladó telephelyén felvett csomagokat a kiválasztott GLS CsomagPontba szállítjuk ki, ahol a vásárlók 24 órán belül átvehetik a megrendelt árut. A címzettnek SMS-ben küldünk tájékoztatást, ha az árut kiszállítottuk a kiválasztott GLS CsomagPontra. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre. A GLS a kiszállítást követő harmadik munkanapon ismételt értesítőt (e-mailt) küld, amennyiben az áru még a GLS CsomagPonton van.

A szállítási költség 15.000 Ft alatti vásárlás esetén 1.550 Ft, 15.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.