Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetési módok

Rendelésedet az alábbi módon tudod kifizetni:

1.) házhozszállítás esetén a futárnak KÉSZPÉNZZEL

2.) házhozszállítás esetén a futárnak BANKKÁRTYÁVAL

3.) rendeléskor BANKI ELŐRE UTALÁSSAL. Átutalásos fizetés esetén a rendeléskor  a megjegyzésbe írd be, hogy díjbekérőt igényelsz.

Amennyiben átutalással szeretnél fizetni, rendelésed feldolgozásakor először egy Díjbekérőt fogunk neked küldeni, melyen az átutaláshoz szükséges valamennyi adatot feltüntetjük. Az összeg beérkezése után kezdjük meg a megrendelés feldolgozását. Így előre utalás esetén a rendelés teljesítésének ideje a jóváírási folyamat miatt 1-2 nappal megnövekszik.

Amennyiben valamilyen oknál fogva elállnál utólag a már kifizetett megrendeléstől, rendszerünkön keresztül kezdeményezhetjük a részünkre átutalt összeg visszautalását. Ilyenkor általában azonnal visszaérkezik a korábban kifizetett összeg a számládra.

Kollégáink folyamatosan figyelemmel kísérik az online fizetési tranzakciókat, s amennyiben valamilyen hibát tapasztalnak, igyekeznek azt minél hamarabb orvosolni.

Abban az esetben, ha nem tudjuk teljes egészében teljesíteni az előre kifizetett rendelést, a nem szállított árukra átutalt összeget azonnal visszautaljuk a számládra.